עוף ג'ינג'ר כתום
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף כתום וג'ינג'ר, עוף ג'ינג'ר כתום, ו עוף ג'ינג'ר כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים זיגוג טריאקי, מיץ תפוזים ו gingerroot; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מוקפץ 3 עד 4 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים תרמילי אפונה, פלפל ותערובת טריאקי.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 2 עד 3 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מגישים מעל 4 כוסות אורז. מקררים 3 כוסות אורז שנותרו לשימוש עבור סלט אורז שרימפס .