עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי ופטריות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי ופטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ אורז unseasoned, חצאי חזה עוף, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי ופטריות, עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי, בצל ופטריות, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
בצנצנת בינונית, מערבבים את ציר העוף עם רוטב הסויה, שרי, סוכר, קורנפלור מומס, חומץ אורז, שמן שומשום ופלפל אדום כתוש ומנערים היטב.
במחבת nonstick גדולה, לחמם 2 כפיות של שמן קנולה עד מנצנץ.
מוסיפים את פטריות הצדפה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ומכרז, על 6 דקות.
מעבירים את הפטריות לצלחת גדולה.
להוסיף עוד 2 כפיות של שמן קנולה למחבת. מתבלים את חתיכות חזה העוף בנדיבות עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שהם זהובים ורק בקושי מבושל דרך, כ 4 דקות.
מעבירים את חתיכות העוף לצלחת עם פטריות הצדפה.
הוסף 1 כף שמן קנולה למחבת יחד עם הבוק צ ' וי והפלפל האדום ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, כ 3 דקות.
מוסיפים את 2 כפיות הנותרים של שמן קנולה למחבת יחד עם זנגביל ושום ומבשלים, ערבוב, רק עד ריחני, על 1 דקה. החזירו את העוף והירקות למחבת. לנער את הרוטב ולהוסיף אותו למחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב, עד מעט מעובה, על 1 דקה.
מעבירים את העוף והירקות לקערה ומגישים.
הערות: אחד המשרתים 265 קלוריות, 3 gm סך שומן, 1 gm שומן רווי, 12 גרם פחמימות.