המתכון עוף ג'מייקני עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 269 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, תיבול ג'מייקני jerk, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף צלוי ג'מייקני עם רוטב מנגו, סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו, ו צלע חזיר ג'מייקני בגריל עם סלסה מנגו.
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מפזרים תיבול ו 1/4 כפית מלח באופן שווה על פני עוף. מעיל עוף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
תיבול
עוף שלם
מלח
3
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בעוד בישול עוף, לשלב 1/4 כפית מלח, כוסברה, ושאר החומרים.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.