עוף ג'מייקני עם סלסה מנגו
המתכון עוף ג'מייקני עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 269 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, תיבול ג'מייקני jerk, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף צלוי ג'מייקני עם רוטב מנגו, סלמון ג'מייקני אידיוט וסלסה אננס מנגו, ו צלע חזיר ג'מייקני בגריל עם סלסה מנגו.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים תיבול ו 1/4 כפית מלח באופן שווה על פני עוף. מעיל עוף עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
בעוד בישול עוף, לשלב 1/4 כפית מלח, כוסברה, ושאר החומרים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.