קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

עוף גויאבה אפוי

עוף גויאבה אפוי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, ריבה גויאבה, allspice הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ברי אפוי עם גויאבה, חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה, ו גויאבה שיפון קאפקייקס מקלחת התינוק: נהדר רק אם אתה אוהב גויאבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ריבה גויאבה, מיץ לימון, רוטב סויה, allspice, מלח, ופלפל בסיר על אש בינונית. מבשלים עד שריבה נמסה והתערובת מעורבבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
גויאבהגויאבה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים יחד מים קורנפלור; מערבבים לתוך תערובת גויאבה. מביאים לרתיחה, ומרתיחים 1 דקה עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גויאבהגויאבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום, וקריר.
4
מניחים עוף בשקית גדולה zip-top; יוצקים רוטב 1/4 כוס על עוף, משליך למעיל. כיסוי וצינה 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מניחים עוף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות; לנקז נוזל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
יוצקים רוטב שנותר על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
אופים 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות