עוף דביק ותפוז דם מוקפץ
אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, עוף דביק & תפוז דם מוקפץ עשוי להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. במנה עיקרית זו יש 834 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 87 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מיץ תפוז דם, דבש נקי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: דם כתום-שרימפס מוקפץ, עוף דביק מוקפץ עם זרעי שומשום, ו עוף ביין אדום דביק וירקות מערבבים ומטגנים.
הוראות
קודם כל, לשים את הקומקום על, להטות את התרד לתוך מסננת ולהושיב את המסננת בכיור. ואז, בקערה קטנה, לטאטא יחד את גרידת התפוזים ומיץ, דבש, רוטב סויה, זנגביל ושום מקציף מיקרו מושלם לתפקיד זה.
שים את האטריות בקערה עמוקה ושופכים מים רותחים מהקומקום רק כדי לכסות. השאירו להשרות במשך 4 דקות, ואז בזהירות רבה לאט לשפוך את האטריות והמים על התרד במסננת ולזרוק את האטריות עם התרד כך שהוא נבול.
טפטפו את שמן השומשום ותערבבו בעדינות. שים בצד אחד.
מחממים את שמן הירקות בווק עד חם מאוד, קצה ברצועות העוף ומטגנים על חום גבוה במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא חום זהוב בכל רחבי.
יוצקים את הכתום ואת תערובת דבש על העוף. בהתחלה זה יהיה בועה בזעם אבל אחרי כמה רגעים זה יירגע. בועה ומערבבים את הרוטב ועוף במשך 2 דקות עד שהרוטב הוא עבה ומבריק ויש זיגוג העוף.
טיפ האטריות, תרד פתיתי צ ' ילי לתוך ווק עם העוף. בעדינות לזרוק את הכל יחד כדי להתחמם דרך, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. ערימת האטריות ועוף על צלחת. התזה יותר רוטב סויה וכוס יין לבן צונן הם הליווי היחיד שארוחת ערב אטריות זו זקוקה לו.