קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות28
מגזין

עוף דל שומן ביריאני

עוף דל שומן ביריאני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. נסו מאפינס עוגת גזר דל שומן (זה לא טעם דל שומן!), גביני חזה עוף סיר ביסקוויט (דל שומן, דל קלוריות), ו חזה עוף עם בייקון & ערמונים מים {GF, דל שומן, פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את השום, זנגביל, קינמון, כורכום ויוגורט עם קצת פלפל ומלח כפית. עצה חתיכות עוף ומערבבים מעיל (ראה שלב 1, מעל). לכסות ולשרות במקרר במשך כ 1 שעות או יותר אם יש לך זמן. מחממים את החלב לפושר, מערבבים את הזעפרן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
פורסים כל בצל בחצי אורך, שומרים חצי וחותכים את החצי השני לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
יוצקים 1 כף של השמן על מגש אפייה, לפזר על הבצל פרוס, לזרוק למעיל, ואז להפיץ בשכבה דקה, אפילו (שלב 2). צלי במשך 40-45 דקות, ערבוב באמצע, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
כאשר העוף במרינדה, דק לחתוך את הבצל השמור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מחממים שמן כפות 1 במחבת גדולה או מוקפצת. מטגנים את הבצל במשך 4-5 דקות עד הזהב. מערבבים את העוף, כפית בכל פעם, טיגון עד שהוא כבר לא אטום, לפני הוספת הכפית הבאה (זה עוזר למנוע את היוגורט מ מסתלסל). לאחר האחרון של העוף נוספה, מוקפץ במשך 5 דקות נוספות עד שהכל נראה עסיסי. לגרד כל חתיכות דביקות בתחתית המחבת, מערבבים את אבקת צ 'ילי, ואז לשפוך 100 מ" ל מים, לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להסיר ולהניח בצד.
8
מבשלים את האורז בעוד העוף רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מחממים עוד 1 כף שמן במחבת גדולה, ואז טיפה במקל הקינמון, הל, ציפורן וזרעי כמון. מטגנים בקצרה עד שהניחוח שלהם משתחרר. טיפ באורז (צעד
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
ומטגנים במשך 1 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 8 דקות או עד שכל המניה נספגת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
הסר מהחום ולהשאיר עם המכסה על כמה דקות, כך שהאורז יכול להתפורר. מערבבים את garam masala לתוך שמן 1 כפית הנותרים ולהניח בצד. כאשר הבצלים קלויים, להסיר ולהפחית תנור 180c / 160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כפית חצי מהעוף והמיצים שלו לתוך מנה עמידה, על 25 x 18 x 6cm, ולאחר מכן לפזר על שליש הבצל הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
הסר את כל התבלינים מהאורז, ואז שכבה חצי מהאורז על העוף והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה גויה®אפונה גויה®
14
טפטוף על השמן המתובל. כפית על שאר העוף ועוד שליש בצלים. למעלה עם שאר האורז (צעד
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
15
ולטפטף על חלב זעפרן-חדור. פיזור על שאר הבצלים, לכסות בחוזקה עם נייר וחום דרך בתנור במשך כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מגישים מפוזרים עם נענע וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Biryani ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 של 2012בציר זה 2011 הוא מפורט במיוחד נמרץ ואתה נראה לטעום כל חלוק וכל לי. אור אבל ארוך, כמו מי מעיין או יין לבן גבוה ההר, עם פוטנציאל ההזדקנות הגדול.