זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. נסו מאפינס עוגת גזר דל שומן (זה לא טעם דל שומן!), גביני חזה עוף סיר ביסקוויט (דל שומן, דל קלוריות), ו חזה עוף עם בייקון & ערמונים מים {GF, דל שומן, פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את השום, זנגביל, קינמון, כורכום ויוגורט עם קצת פלפל ומלח כפית. עצה חתיכות עוף ומערבבים מעיל (ראה שלב 1, מעל). לכסות ולשרות במקרר במשך כ 1 שעות או יותר אם יש לך זמן. מחממים את החלב לפושר, מערבבים את הזעפרן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כורכום
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פורסים כל בצל בחצי אורך, שומרים חצי וחותכים את החצי השני לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
יוצקים 1 כף של השמן על מגש אפייה, לפזר על הבצל פרוס, לזרוק למעיל, ואז להפיץ בשכבה דקה, אפילו (שלב 2). צלי במשך 40-45 דקות, ערבוב באמצע, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
כאשר העוף במרינדה, דק לחתוך את הבצל השמור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים שמן כפות 1 במחבת גדולה או מוקפצת. מטגנים את הבצל במשך 4-5 דקות עד הזהב. מערבבים את העוף, כפית בכל פעם, טיגון עד שהוא כבר לא אטום, לפני הוספת הכפית הבאה (זה עוזר למנוע את היוגורט מ מסתלסל). לאחר האחרון של העוף נוספה, מוקפץ במשך 5 דקות נוספות עד שהכל נראה עסיסי. לגרד כל חתיכות דביקות בתחתית המחבת, מערבבים את אבקת צ 'ילי, ואז לשפוך 100 מ" ל מים, לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ומטגנים במשך 1 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 8 דקות או עד שכל המניה נספגת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
הסר מהחום ולהשאיר עם המכסה על כמה דקות, כך שהאורז יכול להתפורר. מערבבים את garam masala לתוך שמן 1 כפית הנותרים ולהניח בצד. כאשר הבצלים קלויים, להסיר ולהפחית תנור 180c / 160c מאוורר / גז
Biryani ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.