עוף הטנדורי של ביג דדי
ביג דדי של עוף טנדורי דורש כ 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 1114 קלוריות, 76 גרם חלבון, ו 76 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך שורש ג'ינג'ר, בצל, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו העוף הסיני של אבא וו, העוף של ביג דדי סריראצ'ה מוקפץ, ו ביג דדי ' ס עוף צלוי במרכז העיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לגבוה. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה, הפפריקה, הקאיין, המלח, הפלפל, לפי הטעם, מיץ הלימון, גרידת הלימון, היוגורט, השום ושורש הג ' ינג ' ר עד להטמעה טובה.
מוסיפים עוף ומכסים באופן שווה במרינדה. מכסים בניילון נצמד במקרר למשך 1 עד 2 שעות.
מוציאים את העוף מהמרינדה ומניחים על הגריל. מבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד, הופכים לעתים קרובות. מכסים במרינדה שנותרה בזמן הבישול. מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים במכסה גריל. ממשיכים לבשל עד שהעוף מבושל, בערך 18 עד 20 דקות.
שים את הגריסים על מגש הגשה.
מוציאים את העוף מהגריל ומגישים על גבי הגריסים.
בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד לריכוך, בערך 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את החלב והשמנת ומביאים לרתיחה.
מקציפים פנימה את הגריסים, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם סמיכים ורכים, כ-35 עד 40 דקות.
מוסיפים את הפרמזן, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והעירית. מערבבים היטב. שמור על חום עד שמוכן לשימוש.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסייתי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 63 דולר.
![מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ]()
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ
גרונהאוס חדש יחסית לייצור ג 'י. ג' י., לאחר שהצטרף רק ל-ו. ד. פ. (וורבנד דויטשר יחסי ציבור) בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י. ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. פס מרתק של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את היבטי המינרלים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרודפת והפרט הפיליגרי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.