עוף הקאו-מן-גאי של נונג.
אם יש לכם זנגביל, שמן קוקוס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. מתכונים דומים: עוף קאו סוי, עוף קאו סוי, ו Ca Phe Sua Nong (קפה חם וייטנאמי) מתכון-סגנון קמפינג.
הוראות
מניחים עוף, שום, זנגביל, מלח, וסוכר בסיר. חזור לרתיחה ולתת להתבשל במשך 35 דקות.
הסר עוף, לכסות כדי לשמור על חום, ולהניח בצד.
מחממים שמן קוקוס בסיר אורז או בסיר בעל תחתית כבדה עם מכסה; מבשלים ומערבבים שום, שאלוט, זנגביל ועלי פנדה עד להזהבה וארומטית.
יוצקים אורז לתוך סיר אורז או סיר; מערבבים כדי מעיל בשמן. מערבבים במרק עוף ולהגדיר את מחזור סיר האורז. אם באמצעות סיר, להביא אורז לרתיחה, לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 15 דקות.
מערבבים ג ' ינג 'ר, צ' ילי תאילנדי אדום, פולי סויה מותסס, שום כבוש, חומץ לבן, ורוטב סויה במעבד מזון או בבלנדר. דופק עד נוזלי, אבל לא חלקה במרקם.
עוף Debone ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים חתיכות עוף מעל אורז מבושל כדי לשרת. למעלה עם רוטב (או לשרת רוטב בצד) ומקשטים עם מלפפונים וכוסברה. תהנו!