עוף ואורז מזרח תיכוני
המתכון עוף ואורז מזרח תיכוני יכול לספק השתוקקות המזרח התיכון שלך בערך 40 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 512 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שקדים, מיץ לימון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז basmati אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף בסגנון מזרח תיכוני, ירקות ואורז, שיבולת שועל מצופה בעוף עם כרובית ירוקה מוקפצת ואורז מזרח תיכוני, ו אורז ועדשים מזרח תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, 3 דקות.
מוסיפים את האורז; לבשל, ערבוב, עד קלוי מעט, 2 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים, משמשים, כמון, קינמון ו 1/4 כפית מלח. הגבר את החום לגובה בינוני; הבא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מערבבים, ואז לכסות ומבשלים עד האורז הוא מכרז, על 15 דקות.
מוסיפים את התרד (לא מערבבים).
בואו לשבת, מכוסה, עד נבול, על 7 דקות.
בינתיים, מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. ממיסים את שאר 1 כפות החמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העוף ואת cookuntil זהב, על 3 דקות לכל צד.
מקפלים את התרד לתוך האורז ומגישים עם העוף. מחלקים את האורז והעוף בין הצלחות. דק את היוגורט עם 1 כפית מים; טפטוף על העוף.