עוף ואורז עם ברוקולי
עוף ואורז עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 844 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו את בסמטי, שמן זית, אפונה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2477 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בסיר אחד ואורז ברוקולי, אחד מחבת עוף ברוקולי ואורז, ו תבשיל אורז עוף ברוקולי-דל שומן (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
להוסיף עור עוף בצד למטה ומבשלים מבלי לזוז עד השחמה היטב, 6 עד 7 דקות. הפוך וחום בצד השני, כ 5 דקות יותר.
מעבירים עוף לצלחת ומניחים בצד.
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את הבצל, ברוקולי וקמצוץ של מלח, ערבוב עד התרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום, כמון, כורכום, קאיין ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מוסיף את ציר העוף למחבת ולאחר מכן להוסיף את האורז ולהניח את העוף בזהירות על גבי.
מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מכסים ומבשלים עד שהאורז והעוף מסיימים לבשל, 15-20 דקות.
מוסיפים את האפונה הקפואה במהלך 3 עד 4 הדקות האחרונות של בישול.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים עם פרוסות לימון או ליים