מתכון עוף ו Jambalaya אנדויה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 861 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדוויל, אבקת שום, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chicken andouille Jambalaya, מהמזווה: Ro * Tel (עוף בסיר איטי ו-Andouille Jambalaya), ו Jambalaya נקניק עוף & Andouille - בלגן מתוק אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
לתערובת התבלינים: 1
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.עבור jambalaya: 1
מוסיף את הבצל, לגרד את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות השחמה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רק מתחיל חום, כ 6 דקות.4
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזיר
10
מוסיף את הנקניק, בשר חזיר, וחצי מתערובת התבלינים שמורות. מערבבים כדי מעיל הכל עם תערובת התבלינים ומבשלים, גירוד התחתון של הסיר מדי פעם, עד הבשר הוא השחמה והבצל הם מאוד רך, על 10 דקות.5