Jambalayan עוף Andouille הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 484 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, קורנית, עלי דפנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו Chicken andouille Jambalaya, מהמזווה: Ro * Tel (עוף בסיר איטי ו-Andouille Jambalaya), ו Jambalaya נקניק עוף & Andouille - בלגן מתוק אחד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף נקניק; לבשל עד quiets רוחש (כ 8 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים פלפל, בצל, סלרי ועלי דפנה; מבשלים עד שהירקות בצבע חום זהוב, רוחשים בקול רם ומתחילים לחרוק (כ-14 דקות), מערבבים מדי פעם.