עוף ואספרגוס במרק שמנת
עוף ואספרגוס במרק שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו חלב, חצאי חזה עוף, פירורי לחם מתובלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו מרק אספרגוס שמנת, מרק אספרגוס שמנת, ו מרק אספרגוס שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את חזה העוף לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף מבושל דרך ולא ורוד יותר במרכז, כ -30 דקות.
בעוד העוף אופה, להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה, ומבשלים את חניתות אספרגוס עד ירוק בהיר, על 5 דקות.
הסר את האספרגוס ולהניח בצד.
מערבבים יחד את המרק וחלב בקערה עד מעורבב היטב.
הסר את העוף מתבנית האפייה והנח בצד. בשורה התחתונה של המנה עם חניתות אספרגוס, לארגן את העוף על גבי, ויוצקים את תערובת המרק על העוף.
מפזרים את החלק העליון עם פירורי לחם.
חזור לתנור ואפה עד התבשיל חם מבעבע, 25 דקות נוספות.