עוף וברוקולי עם אטריות פריכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף וברוקולי עם אטריות פריכות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 416 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, שרי, אטריות אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו אטריות תאילנדיות עם עוף טחון ובצלצלים פריכים, אוכל סיני עוף צ'או מיין עם אטריות פריכות, ו עוף קוקוס וסלט נענע עם אטריות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד שרי ו קורנפלור.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, ואז מוסיפים את חתיכות העוף ומערבבים למעיל. תניח בצד.
מחממים את השמן בווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה עד שהוא מגיע 350 מעלות על מדחום עמוק שומן. מקלות האורז מבשלים כמעט מיד, אז יש כף מחורצת ומגבות נייר מוכן לפני שתתחיל. קח חופן מקלות אורז, לפרוץ לחתיכות 2-3 אינץ', לרדת לתוך השמן החם. הם צריכים לנשוף מיד ולהיות אטום-להסיר אותם ברגע שהם עושים כדי למנוע שריפה ולנקז על מגבות נייר. אני חוזר, להחזיר את השמן ל-350 מעלות לפני שאתה מוסיף עוד מקלות אורז, עד שכולם מבושלים.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השמן ולהחזיר את המחבת לחום. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את העוף, הברוקולי והשקדים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהעוף משחיז קלות בכל רחבי, כ -3 דקות.
מוסיף את מאניס kecap ומניות עוף ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף מבושל דרך הברוקולי הוא רך, 3 עד 4 דקות; להוסיף קצת יותר מניות אם התערובת הופכת יבשה מדי.
מחלקים את העוף וברוקולי בין הצלחות, למעלה עם אטריות פריכות, ומגישים.
Reprinted with permission from Family Table: Favorite ארוחות צוות מהמסעדות שלנו לבית שלך על ידי מיכאל רומנו וקארן Stabiner, © 2013 Houghton Mifflin Harcourt