עוף ודלעת קיץ
עוף וסקווש הקיץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 218 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, סקווש, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קבב עוף וקיץ-סקווש, עוף קיץ סקווש מערבבים ומטגנים, ו עוף דלעת קיץ אלפרדו.
הוראות
במחבת טפלון גדולה ממיסים חמאה בשמן על אש בינונית גבוהה. מתבלים עוף במחצית מהמלח ומחצית מהפלפל, ומוסיפים אותו למחבת. מבשלים עד להשחמה קלה, כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת גדולה או לפלטה, ומכסים כדי להתחמם.
יוצקים שומן מהמחבת, ומוסיפים דלעת, קישואים ועגבנייה. מתבלים במלח ופלפל שנותרו. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהדלעת מתרככת מעט, כ -3 דקות. מנמיכים את האש ומחזירים עוף למחבת. מכסים חלקית. מבשלים עד שהדלעת רכה, והעוף לבן לכל אורכו אך עדיין עסיסי, כ -5 דקות יותר.
מעבירים עוף לפלטה, ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. להעלות חום גבוה. מבשלים תערובת ירקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ -2 דקות. מסדרים ירקות סביב עוף, ומגישים.