קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

עוף וופלים

עוף וופלים
אם יש לך שמנת כבדה, קורנית, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. מתכונים דומים: וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, עוף וופלים, ו עוף וופלים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מכשיר להכנת ואפלים
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מנפים יחד את הקמח, קמח מחיטה מלאה, סוכר, חרדל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה, חמאה מומסת, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב את החומרים הרטובים, מרכיבים יבשים, טימין כדי ליצור בלילת וופל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מצקת את הבלילה לתוך וופל ברזל, בעקבות הוראות היצרן. בעוד מכשיר הוופל סגור, חתוך כל גלישה בעזרת סכין. מבשלים עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
6
מגישים וופלים חמים, מעליהם עוף צלוי חם וכמות נדיבה של רוטב שמנת דיז ' ון חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
רוטב שמנתרוטב שמנת
7
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה. בינתיים, לשפשף את חזה העוף עם חמאה מבהירה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את עור העוף בצד למטה במחבת החמה. מבשלים 3 עד 4 דקות עד העור הוא זהוב ופריך. תהפכי את השדיים ותבשלי עוד דקה. הפוך את העוף בחזרה לצד העור ומניח את המחבת ישירות בתנור. צלי במשך 10 עד 12 דקות או עד המיצים לרוץ ברור (ראה הערה של קוק*).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר את המחבת מהתנור ותן לתרנגולת לנוח מספר דקות לפני חיתוך (ראה הערה של קוק**).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
חתוך באלכסון כל חזה עוף ל-3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
12
בסיר נירוסטה, לשלב את הקרם ותימין. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
הסר מן החום לטאטא בשני חרדל דיז ' ון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
מגישים חמים.
15
הרוטב יכול להיות מאוחסן במיכל מכוסה במקרר במשך כמה ימים. לחמם על חום עדין תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן8חזה עוף ללא עצמות, עור עלחזה עוף ללא עצמות, עור על4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה מזוקקת * * ראה הערה של קוקחמאה מזוקקת * * ראה הערה של קוק1גבינת פרמזן מגוררתחרדל דיז'ון מגורעןחרדל דיז'ון מגורען2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל יבשחרדל יבש2(חלקית &)(חלקית &)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק1גבינת פרמזן מגוררתקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל טחון טרי לתיבולמלח כשר ופלפל טחון טרי לתיבול2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה