עוף וזוב
עוף וזוב נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 529 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף, מלח ופלפל, לבבות ארטישוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף וזוב, עוף וזוב, ו עוף וזוב.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן בסיר תנור גדול על אש גבוהה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל. עובדים ב -2 מנות במידת הצורך, מבשלים את העוף בסיר עד להזהבה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מעבירים את העוף לקערה. מוסיפים בזהירות את תפוחי האדמה לאותו סיר ומבשלים עד שהם מזהיבים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומערבבים כדי לגרד את כל החלקים החומים בתחתית הסיר.
מוסיפים את המרק, האורגנו והטימין. מחזירים את העוף לסיר. מערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מכסים ואופים בתנור עד שהעוף מבושל, כ -20 דקות.
מעבירים את העוף לפלטה. מסדרים את תפוחי האדמה סביב עוף.
מוסיפים את לבבות הארטישוק לרוטב שבסיר. מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהארטישוקים רכים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -4 דקות. הפעל חום נמוך. מערבבים פנימה את החמאה.
יוצקים את הרוטב על עוף ותפוחי אדמה, ומגישים.