עוף וזוביו
עוף Vesuvio הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 61 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1017 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אפונה, שמן זית, תפוחי אדמה חלודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוף Vesuvio, עוף Vesuvio, ו כריך עוף וסוביו (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח, פלפל, מלח ועשבי תיבול יבשים. לדלות עוף בתערובת קמח, מתנער עודף.
חום 1/2 אינץ שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' אטום (עדיף ברזל יצוק מתובל) עד מדחום עמוק שומן רושם 182°, ואז מטגנים עוף ב 2 קבוצות, מפנה, עד חום זהוב, 15 עד 18 דקות.
מעבירים עוף מטוגן עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז ועונה עם מלח ופלפל.
חותכים תפוחי אדמה לאורכם לשמונים תוך כדי בישול העוף.
להחזיר שמן 182° ומבשלים תפוחי אדמה ב 3 קבוצות, מפנה, עד חום זהוב, 7 עד 10 דקות.
להעביר תפוחי אדמה כמו מבושל עם מלקחיים מגבות נייר כדי לנקז, ואז העונה עם מלח ופלפל. שמן מגניב במחבת 15 דקות.
יוצקים את כל שמן אבל 1/4 אינץ ' מ מחבת, ואז בזהירות להוסיף יין למטה בצד. מערבבים שום להחזיר עוף ותפוחי אדמה למחבת, לסירוגין אותם צפיפות לפי הצורך.
אופים, חשופים, עד שתפוחי האדמה רכים ועוף רך ופריך במקצת, כ -25 דקות.
מגישים עוף ותפוחי אדמה עם מיצי פאן ולפזר עם אפונה חמה ופטרוזיליה.