עוף ויונה אפונה מחבת ארוחת ערב
ארוחת ערב מחבת עוף ויונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו עוף ויונה אפונה מחבת ארוחת ערב, ארוחת ערב הערב: אורז עם יונה (Arroz con Gandules), ו עוף פריך עם רוטב אנטו, אורז ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון, בצל בסיס רוטב sofrito במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 5 דקות. או עד בייקון הוא כמעט פריך.
מוסיפים עוף למחבת; חום מכל הצדדים.
מערבבים רוטב עגבניות ומרק למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אורז ואפונה. מביאים לרתיחה; לכסות.
להפחית את החום נמוך; מבשלים 20 דקות. או עד עוף מבושל דרך ואורז הוא רך.