עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גזרים גמדיים, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל בקערה בינונית. לדלות את העוף בתערובת קמח, ולהפוך את המעיל; לנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים את העוף לסיר; מבשלים 3 דקות בכל צד, או עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מעבירים עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להוסיף כרישה לסיר; לבשל מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר עוף לסיר, ומערבבים במרק, גזר, גזר לבן, סלרי, טימין ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי; להפחית את החום. מבשלים 15 דקות, או עד עוף מבושל.
זרוק את הבצק על ידי 3 כפות לתוך תערובת עוף בקושי רותח. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 12 דקות, או עד הכופתאות נעשות (לא מביאים לרתיחה, או הכופתאות ייקרעו).