עוף וכופתאות
עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 72 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל של 1271 קלוריות. אם יש לכם תירס, גבעולי סלרי, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מפרידים את רגלי העוף מהירכיים, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצפים את החלקים בקמח, מנערים כל עודף ושומרים את שאריות הקמח.
מכניסים את השמן למחבת תחתית כבדה ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, הפטריות והתירס.
מפזרים את הקמח השמור, ונותנים לו ערבוב טוב.
מוסיפים מרק עוף ומערבבים. מקננים את נתחי העוף לירקות ומוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות.
רגע לפני שזמן הבישול נגמר שלב בקערה קטנה את תערובת האפייה, תיבול העופות והחלב. זרוק את הבלילה בכפות על גבי העוף המבעבע והשאיר מעט מקום בין הכופתאות. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.