עוף וכופתאות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, עוף וכוסאות עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.37 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . 19 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, מקלות גזר חתוכים מראש, מרק עוף ורוטב עוף מרוכז. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 78% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף וכוסאות קרוקפוט , עוף וכוסאות בבישול איטי , ועוף תוצרת בית קלה וכוסאות מאפס .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מסירים את העור מהעוף ומגרסים את הבשר לחתיכות גדולות. לְהַפְרִישׁ.
במחבת קטנה, מוסיפים שמן צמחי ומחממים על אש בינונית. כשהשמן חם מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד לריכוך.
בסיר גדול או בתנור הולנדי, מוסיפים מרק, תיבול עופות, מלח, פלפל, גזר, סלרי ובצל מוקפץ. מביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה כ-10 דקות כדי לרכך ירקות, ולאחר מכן מוסיפים עוף מגורר. ממשיכים לבשל תוך כדי הכנת כופתאות.
בזמן שהתבשיל מתבשל, מכינים כופתאות. פותחים את הקופסה ומוציאים את הביסקוויטים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל ביסקוויט לעובי של 1/4 אינץ'. בעזרת סכין חותכים כל ביסקוויט ל-4 חתיכות פאי. לְהַפְרִישׁ.
קצף משטח עבור כל חלאות שעלה למעלה. מערבבים פנימה רוטב עוף.
כשהתבשיל עדיין מתבשל על אש נמוכה, מערבבים פנימה כמה כופתאות בכל פעם. לאחר שכל הכיסונים נכנסים לסיר, מכסים במכסה הדוק ומבשלים 10 דקות.