עוף וכופתאות איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם ניוקי, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תיקון מהיר עוף איטלקי וכופתאות, עוף וכופתאות איטלקי {שבת עם רייצ'ל ריי}, ו תבשיל איטלקי עם כופתאות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר גדול של מים על להרתיח עבור ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים סיר עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים עוף, מתבלים במלח ופלפל, וחומים קלות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר לצלחת ולהוסיף עוד כף שמן זית ו 2 כפות חמאה וחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מוסיפים פטריות, גזר, סלרי ועלי דפנה, מתבלים במלח ופלפל. לרכך 5 דקות, מפזרים קמח ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני עם גרידת 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מלח בישול מים ושחרר ניוקי במים, לבשל עד הניוקי צף, לנקז ולהוסיף לחמאת לימון ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את הניוקי 2 עד 3 דקות בחמאת לימון עד זהב בהיר בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
כבה את החום מעוף ומערבבים ברוטב פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מגישים את העוף בקערות רדודות העליון עם כופתאות חמאת לימון.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 57 דולר.