עוף וכופתאות עם רוטב עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 831 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. אם יש לך חלב, עוף ברוילר/טיגון, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו כופתאות עוף עם רוטב שמנת חמוצה, כופתאות ברוקולי אפויות עם רוטב יוגורט מתובל הודי, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. לאט לאט להביא לרתיחה על אש נמוכה. מכסים ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהבשר רך, מרפרף על פני השטח עם עליית הקצף.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הפטרוזיליה, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; מערבבים חלב, ביצה ושמן רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פטרוזיליה
מוסקט
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
זרוק את הבלילה על ידי כפות על מרק רותח. מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי (אל תרימו את המכסה בזמן הרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
4
מוציאים את הכופתאות והעוף בעזרת כף מחוררת לכלי הגשה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
5
מרק זן, להשליך ירקות עלה דפנה; מילואים 2 כוסות רוטב. (ניתן לכסות את המרק שנותר ולקרר עד 3 ימים או להקפיא למשך 4 עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
ירק
עלי דפנה
מרק
רוטב
6
מניחים מרק שמור בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
שלב את הקמח, המים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למרק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית למשך 2 דקות או עד להסמכה.