עוף וכופתאות של נילי
עוף וכופתאות של נילי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, חמאה, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף האידיוט של נילי, סלט טאקו העוף של נילי, ו עוף מטוגן חריף של משפחת נילי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מאוד או תנור הולנדי, להוסיף עוף, מרק עוף, טימין, עלה דפנה כדי לכסות. הפעל חום נמוך ולתת להתבשל במשך 20 דקות, עד העוף מבושל דרך. * הערה של קוק: אתה רוצה לחלוט את העוף על רתיחה נמוכה ולהתחיל עם מניה קרה כך העוף מבשל באופן שווה.
לאחר העוף מבושל, להעביר 13 על ידי צלחת תבשיל 9 אינץ ' ולתת מגניב. שמור מרק ולהשליך את הקורנית עלה דפנה. כאשר העוף התקרר, לגרוס. תשתמש בידיים או במזלג ותוודא להוריד את כל הבשר מהעצם. זרוק את העור והעצמות.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל, לפי הטעם ואבקת אפייה לקערה גדולה ומקציפים יחד. בסיר קטן, להביא שמנת כבדה, חמאה ועשבי תיבול לרתיחה נמוכה ולאחר מכן להוסיף את החומרים יבשים. מערבבים עם מרית גומי עד בשילוב. באמצעות הידיים, ליצור בצק לתוך כופתאות.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני ומוסיפים שמן. לאחר שמן חם, מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום.
מוסיפים מרק שמור לתנור ההולנדי עם ירקות ומוסיפים את העוף. להביא לרתיחה נמוכה.
מוסיפים כופתאות 1 בכל פעם לתוך מרק רותח. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים 25 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.