עוף וכרישה מטוגנים ביין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף כרישה מטוגנת ביין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 785 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא ענפי אורגנו, עגבניות, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף מטוגן ביין אדום וכרישה, כרישה מטוגנת ביין ושום, ו הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את העוף למחבת; מטגנים 4 דקות בכל צד.
הוסף כרישה למחבת; לטחון 4 דקות או עד השחמה, פונה פעם אחת.
מוסיפים כוסברה וקינמון; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים (יין דרך רינד) ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 3 דקות.
תוסיף כרישה. לכסות ולבשל במשך 5 דקות.
תוסיף עוף. לכסות ולבשל 8 דקות.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. לחשוף ולבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר קינמון, עלי דפנה וקליפה.
מערבבים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אורגנו קצוץ.
מפזרים כל מנה עם פטרוזיליה.