קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

עוף וניוקי

עוף וניוקי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עוף, חלמונים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: ניוקי-מחבת ניוקי עוף, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי).

הוראות

1
הכן ניוקי: מערבבים יחד הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה. מאוד בעדינות לקפל בקמח רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בצק כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. גזירה 1 פינת שקית לעשות חור 1/2 אינץ'. לסחוט 10 עד 12 (1 אינץ') חתיכות בצק לתוך סיר של מים מומלחים רותחים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד ניוקי לצוף. גריז קל במחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העבר ניוקי למחבת מוכנה, באמצעות כף מחורצת. מכסים בניילון נצמד. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הכן עוף: לקשור טימין יחד, אם תרצה, גבעולים מרווה עם חוט מטבח. ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים גזר, סלרי ועשב צרור; מבשלים 5 דקות או עד הגזר רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים יין, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מפזרים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מוסיפים קליפת פרמזן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות או עד מעובה מעט. זרוק צרור עשב וקליפת גבינה. מערבבים עוף וניוקי, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ניוקיניוקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם רכים ורענניםפירורי לחם רכים ורעננים4קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, פרוס דק (עלגזר, פרוס דק (על1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלע סלרי, קצוץ דק (אודותצלע סלרי, קצוץ דק (אודות6קצת קישואים קצוציםעוףעוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2largesחלמונים, מכות קלותחלמונים, מכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון6קצת קישואים קצוציםניוקיניוקי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף מבושל מגוררעוף מבושל מגורר6קצת קישואים קצוציםמחרוזת מטבחמחרוזת מטבח2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.