קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

עוף וניוקי

עוף וניוקי
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עוף, חלמונים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: ניוקי-מחבת ניוקי עוף, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי).

הוראות

1
הכן ניוקי: מערבבים יחד הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה עד חלקה. מאוד בעדינות לקפל בקמח רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בצק כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. גזירה 1 פינת שקית לעשות חור 1/2 אינץ'. לסחוט 10 עד 12 (1 אינץ') חתיכות בצק לתוך סיר של מים מומלחים רותחים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד ניוקי לצוף. גריז קל במחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העבר ניוקי למחבת מוכנה, באמצעות כף מחורצת. מכסים בניילון נצמד. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הכן עוף: לקשור טימין יחד, אם תרצה, גבעולים מרווה עם חוט מטבח. ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מוסיפים גזר, סלרי ועשב צרור; מבשלים 5 דקות או עד הגזר רך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. מערבבים יין, ומבשלים 2 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מפזרים קמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים קליפת פרמזן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, 20 דקות או עד מעובה מעט. זרוק צרור עשב וקליפת גבינה. מערבבים עוף וניוקי, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ניוקיניוקי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם רכים ורענניםפירורי לחם רכים ורעננים42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, פרוס דק (עלגזר, פרוס דק (על1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלע סלרי, קצוץ דק (אודותצלע סלרי, קצוץ דק (אודות6שרימפס וורידיםעוףעוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2largesחלמונים, מכות קלותחלמונים, מכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון6שרימפס וורידיםניוקיניוקי0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף מבושל מגוררעוף מבושל מגורר6שרימפס וורידיםמחרוזת מטבחמחרוזת מטבח2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.