עוף ונקניק גמבו עם כופתאות תירס
עוף ונקניק גמבו עם כופתאות תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף ונקניק גמביה, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת לא מקל, להמיס 2 כפיות חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת, עד להשחמה שווה.
יוצקים מרק על עוף; חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך; להזיז את העוף לצד אחד של מחבת.
בקערה בינונית, לערבב לחם תירס, חלב, 1 כף חמאה וביצה עד מעורב היטב. זרוק את הבלילה על ידי 8 כפות מעוגלות על תערובת מרק חם.
כיסוי; לבשל על אש נמוכה 18 עד 22 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז כופתאות יוצא נקי.