עוף ונקניקיות אנדויל ראגו
עוף ונקניקיית אנדויל ראגו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 903 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, עגבניות במיץ, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו נקניק Gumbo עוף Andouille (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ירכיים עוף, צד העור למטה, על משטח העבודה. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל ירך לאורכו לאורך כל צד של העצם, ויצרו 2 חתיכות של בשר (כמה בשר עשוי להישאר על העצמות); עצמות מילואים.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף ועצמות עם מלח ופלפל. עובד בקבוצות, מטגן בסיר עד חום, כ 6 דקות לכל אצווה.
מוסיפים נקניק לסיר ו sauté עד חום, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם עוף.
מוסיפים גזר ובצל לסיר ומטגנים עד הבצל רך וזהוב, על 10 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מיורן, שום, קליפת לימון, ופלפל אדום מרוסק; sauté 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות. מערבבים עגבניות עם מיצים ומרק; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עוף, עצמות, נקניק, וכל מיצים שהצטברו מהקערה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד עוף מבושל דרך, כ -35 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף ונקניקייה לקערה; להיפטר מעצמות. מרתיחים נוזל בסיר עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כוס marjoram. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר עוף ונקניקייה לסיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.) כף ragù מעל פסטה Campanelle עם חמאת פטרוזיליה.