עוף ונקניקיית אנדויל ראגו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 903 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, עגבניות במיץ, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו נקניק Gumbo עוף Andouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים ירכיים עוף, צד העור למטה, על משטח העבודה. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל ירך לאורכו לאורך כל צד של העצם, ויצרו 2 חתיכות של בשר (כמה בשר עשוי להישאר על העצמות); עצמות מילואים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף ונקניקייה לקערה; להיפטר מעצמות. מרתיחים נוזל בסיר עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כוס marjoram. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר עוף ונקניקייה לסיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.) כף ragù מעל פסטה Campanelle עם חמאת פטרוזיליה.