קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף ונקניקיות אנדויל ראגו

עוף ונקניקיות אנדויל ראגו
עוף ונקניקיית אנדויל ראגו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 903 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף במלח נמוך, עגבניות במיץ, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו נקניק Gumbo עוף Andouille (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ירכיים עוף, צד העור למטה, על משטח העבודה. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל ירך לאורכו לאורך כל צד של העצם, ויצרו 2 חתיכות של בשר (כמה בשר עשוי להישאר על העצמות); עצמות מילואים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים עוף ועצמות עם מלח ופלפל. עובד בקבוצות, מטגן בסיר עד חום, כ 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים נקניק לסיר ו sauté עד חום, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים גזר ובצל לסיר ומטגנים עד הבצל רך וזהוב, על 10 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס מיורן, שום, קליפת לימון, ופלפל אדום מרוסק; sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
מרז ' ורםמרז ' ורם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 3 דקות. מערבבים עגבניות עם מיצים ומרק; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים עוף, עצמות, נקניק, וכל מיצים שהצטברו מהקערה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד עוף מבושל דרך, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף ונקניקייה לקערה; להיפטר מעצמות. מרתיחים נוזל בסיר עד מופחת 3 כוסות, על 20 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כוס marjoram. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להחזיר עוף ונקניקייה לסיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.) כף ragù מעל פסטה Campanelle עם חמאת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת