עוף ונקניקיות פטה
עוף ונקניקיות פטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 357 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. לכי לחנות ותרימי את תרמיל הרגליים, גרידת לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוף-נקניק פריטטה עם תירס ופטה, שום קלוי ונקניקיות עוף פטה, ו סלט יווני עם נקניק עוף פטה ותרד.
הוראות
מערבבים את העוף, שומן חזיר, כוסברה, שום, מנטה, גרידת לימון 2 כפות מלח בקערה גדולה.
מעבירים לשקית פלסטיק גדולה ומכניסים למקרר בין לילה.
לפחות 30 דקות לפני טחינת הבשר, מניחים את כל הכלים שלך (כולל חלקי מטחנת בשר, לעמוד קערה מיקסר, לעמוד מיקסר מצורף משוט מיקסר וחלקים stuffer נקניק) במקפיא כדי להירגע.
באמצעות מטחנת הבשר שלך, לטחון את תערובת הבשר במרינדה דרך צלחת למות קטנה לתוך קערה מקוררת של מערבל דוכן. מקררים לפחות 30 דקות, ולאחר מכן להחזיר את התערובת למיקסר.
מוסיפים את הפטה, שמן זית ויין ומכים במהירות בינונית באמצעות מצורף ההנעה הצונן עד בשילוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
למלא את הנקניקיות (ראה הערה של קוק) ו, לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לקרר בין לילה.
לפני הבישול, פירס כל נקניק מספר פעמים עם סיכה. גריל מעל חום בינוני עד שהמרכז רושם 160 מעלות F, 10 עד 12 דקות. (אתה יכול גם מטגנים במחבת או לטגן את הנקניקיות.)
טפטפו את העגבניות בשמן זית, מפזרים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הנקניקיות עם סלט עגבניות.