עוף ופאי פטריות עם קרום פילו-פרמזן
, המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קורנפלור, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידת עוף עם קרום פילו, עוגת פטריות בר עם קרום פרמזן, ו פטריות לא-potpies עם גבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פורצ 'יני מיובש 1 כוס מים חמים בקערה קטנה; בואו לעמוד עד פורצ' יני רכים, כ 20 דקות.
מסננים פורצ ' יני, שומר נוזלים.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים פטריות טריות ושום; sauté עד פטריות הם השחמה, על 8 דקות.
מוסיפים פורצ 'יני, פורצ' יני השריית נוזל (משאיר כל משקעים מאחורי), מרק, יין, פרושוטו, קליפת לימון, טימין, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים חשפו 20 דקות כדי למזג טעמים.
תערובת קורנפלור כדי לשלב ולהוסיף למחבת; מערבבים עד התערובת מתעבה מעט, על 1 1/2 דקות. רוטב העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל,אם תרצה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר.)
מחממים תנור ל 218°. להמיס 6 כפות חמאה בסיר קטן; להסיר מהחום.
מניחים 1 פילו גיליון על משטח העבודה (לכסות את שארית עם גיליון של פלסטיק לעטוף, ואז מגבת לחה).
מברשת סדין פילו עם כמה חמאה מומסת. באמצעות שתי הידיים, בעדינות דחוס buttered גיליון פילו לתוך כדור רופף, על 2 1/2 עד 3 אינץ ' קוטר; להגדיר על משטח עבודה. חזור עם גיליונות פילו הנותרים וחמאה מומסת.
מביאים רוטב פטריות לרתיחה.
העברת תערובת זכוכית 13x9x2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מכסים מילוי חם עם כדורי פילו.
אופים 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°; אופים עד פילו הוא זהב ועוף מבושל דרך, כ 20 דקות יותר.
בצק פילו הוא מעוך כדי ליצור את "ביסקוויטים" היפים העליונים עוגת סיר זה.