עוף ופסטה ברוטב מנגו שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ופסטאן ברוטב מנגו שמנת. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמנת כבדה, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל, פסטה עוף ברוטב שמנת לימון, ו עוף במחבת אחד ופסטאן ברוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף פסטה rigatoni, לבשל במשך 8 דקות, עד כמעט נעשה, ולנקז.
מחממים 1/2 את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים עוף במחבת, ומבשלים 10 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת ומבשלים את הבצל והפלפל הירוק עד למכרז.
מערבבים את השום, זנגביל ומנגו, וממשיכים לבשל ומערבבים 5 דקות, או מנגו רך. בהדרגה לערבב את השמנת הכבדה למחבת, ומבשלים 5 דקות, עד מעובה.
תחזיר את העוף למחבת. מערבבים את הפסטה המבושלת חלקית, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 2 דקות, עד שהמרכיבים מעורבבים היטב והפסטה היא אל דנטה.
מקשטים עם פטרוזיליה כדי לשרת.