עוף ופסטילה תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ו תאריך Pastillan. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 686 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצק פילו, פטרוזיליה, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף ופסטילה תאריך, אוויר של מרוקו עם עוף Pastilla-Vent Du Maroc avec une pastilla de poulet, ו תאריך ופיג פסטילה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את העוף, העור למטה, חום ומניחים בצד.
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון עד למכרז, על 7-12 דקות.
מוסיפים את השום, כמון, זנגביל, ציפורן, קינמון, פתיתי צ ' ילי, כורכום זעפרן ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
שים את העוף בחזרה במחבת יחד עם המניה, לכסות ומבשלים עד העוף מבושל, על 30 דקות.
הסר את העוף, תן לו להתקרר לגרוס אותו.
החזירו את העוף למחבת יחד עם הביצים, התאריכים, הצימוקים, הכוסברה והשקדים, מערבבים ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים גיליון פילו על משטח העבודה שלך מברשת עם שמן זית.
מניחים גיליון פילו על גבי ויוצרים סימן פלוס ומברשת עם שמן זית וחזור עד שכל הסדינים נעשים.
מניחים את phyllo לתוך מחבת טופס 9 אינץ', למלא עם תערובת עוף לקפל פילו מעל החלק העליון איטום העוגה.
צחצח את החלק העליון בשמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש 191°/190c עד חום זהוב, על 30-40 דקות.
בואו להתקרר ואבק עם דובדבן סוכר וקינמון.