עוף ורביולי קרבונרה
עוף ורביולי קרבונרה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, חזה עוף, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו עוף ורביולי קרבונרה, עוף ורביולי קרבונרה, ו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', חום ההלבשה על חום גבוה. מבשלים עוף ברוטב 2 עד 4 דקות, הופך מדי פעם, עד חום.
מוסיפים מרק ורביולי למחבת.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. קוק חשף כ 4 דקות או עד רביולי הם מכרז וכמעט כל מרק התאדה.
מערבבים חצי; להפחית את החום. מבשלים חשפו 3 עד 5 דקות או עד שהרוטב הוא עקביות חמה ורצויה (לבשל יותר לרוטב עבה).
מפזרים בייקון, גבינה ופטרוזיליה.