עוף ושיטאקה מרסלה
עוף ושיטאקי Marsalan נטול גלוטן, וקמאיות משקאות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך פלפל, חמאה, יין marsala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף Marsala סיר פאי, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
תוסיף עוף למחבת. מבשלים 5 עד 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף וטיטופים מחבת; להפריש, ולשמור חם.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות. פטריות מעיל עם ספריי בישול; לבשל 2 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין 3 כפות בצל. מבשלים 30 שניות מעל חום גבוה. להפחית את החום; להוסיף חמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
מוסיפים עוף וטפטופים למחבת, ערבוב בעדינות.
מניחים עוף על מגש. רוטב פטריות כפית על עוף; מפזרים בצל שנותר.