עוף ותפוחי אדמה צלויים בעשב כפול
עוף צלוי פעמיים עשב ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 640 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עוף צלוי, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ירכיים עוף צלוי עשב עם תפוחי אדמה, עוף צלוי עם לימון ועשב ותפוחי אדמה., ו עוף צלוי עם עשבי שום עם תפוחי אדמה, גזר ובצל.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב 2 כפות אורגנו קצוץ שיני שום. לשפשף תערובת תיבול תחת עור עוף משוחרר ומקלות תיפוף. בזהירות למקם עלים בזיליקום תחת עור משוחרר. לקשור את הקצוות של הרגליים עם חבל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. לנקב את העור מספר פעמים עם מזלג בשר. מסדרים תפוחי אדמה על מתלה סביב עוף. מעיל את העוף ותפוחי אדמה עם ספריי בישול.
מפזרים את העוף ותפוחי האדמה עם 1 כף אורגנו, מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר לתוך החלק הבשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר עוף מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד שמדחום רושם 18
לכסות את העוף באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
הסר עוף מחבת; מניחים על מגש הגשה.
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים.