קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד

עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד
עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 45 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 843 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם בצל פנינה, תרד, תפוזי טבור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזי הטבור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוזי שרבט עם מרנג כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה מוצק. נסו עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד, עדשים מבושלות יין מעל טוסט עם תרד ובצל פנינה אדום, ו בצל מטוגן עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הירכיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
בסיר רחב עם תחתית כבדה עם מכסה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הירכיים, העור כלפי מטה, ונותנים להם להתבשל מבלי להזיז אותם במשך 7 דקות. אתה מעודד קרמליזציה טובה של העור ומפתח המון טעם בתהליך. לאחר 7 דקות הופכים את הירכיים ומוסיפים לסיר את הבצל, הפפריקה והשום. מבשלים 5 דקות ואז מוסיפים את החומץ, נזהרים לא לתת לו להתלקח.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
זה זמן טוב להשיג מרית ולשחרר את כל טפטופי המחבת האלה. החומץ צריך להתבשל בחצי, וכשזה קורה, להוסיף את הציר. מכסים ומפחיתים את האש לנמוכה. מבשלים 20 דקות על אש נמוכה, מסירים את המכסה ומוסיפים את התפוזים, הנענע והתרד. מערבבים קלות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות