עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד
עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 45 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל של 843 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם בצל פנינה, תרד, תפוזי טבור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזי הטבור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוזי שרבט עם מרנג כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה מוצק. נסו עוף חומץ קנים עם בצל פנינה, תפוז ותרד, עדשים מבושלות יין מעל טוסט עם תרד ובצל פנינה אדום, ו בצל מטוגן עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הירכיים במלח ופלפל.
בסיר רחב עם תחתית כבדה עם מכסה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הירכיים, העור כלפי מטה, ונותנים להם להתבשל מבלי להזיז אותם במשך 7 דקות. אתה מעודד קרמליזציה טובה של העור ומפתח המון טעם בתהליך. לאחר 7 דקות הופכים את הירכיים ומוסיפים לסיר את הבצל, הפפריקה והשום. מבשלים 5 דקות ואז מוסיפים את החומץ, נזהרים לא לתת לו להתלקח.
זה זמן טוב להשיג מרית ולשחרר את כל טפטופי המחבת האלה. החומץ צריך להתבשל בחצי, וכשזה קורה, להוסיף את הציר. מכסים ומפחיתים את האש לנמוכה. מבשלים 20 דקות על אש נמוכה, מסירים את המכסה ומוסיפים את התפוזים, הנענע והתרד. מערבבים קלות ומגישים מיד.