עוף חמאה בלטי
עוף חמאה Balti עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, תרמילי הל, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף חמאה בלטי, עוף חמאה בלטי, ו עוף בלטי (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית גדולה zip העליון, לשלב את יוגורט, שקדים טחונים, תבלינים, זנגביל, שום, עגבניות ומלח.
הוסף את העוף, לחץ על אוויר רב ככל האפשר ולאטום את התיק. מקררים 2-4 שעות.ממיסים את החמאה והשמן במחבת הווק או הטחון שלך.
מטגנים את הבצל מעל חום בינוני עד רך שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את תערובת העוף, כולל כל המרינדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית לרתיחה במשך כ 10 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
יוצקים את חצי וחצי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, ואז מיד לכבות את החום.
הגשה מעוטרת בכוסברה ובצמחים הקצוצים הנותרים.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.