קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 18 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוף חמאה בלטי

עוף חמאה בלטי
עוף חמאה Balti עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך קינמון טחון, תרמילי הל, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף חמאה בלטי, עוף חמאה בלטי, ו עוף בלטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית גדולה zip העליון, לשלב את יוגורט, שקדים טחונים, תבלינים, זנגביל, שום, עגבניות ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
הוסף את העוף, לחץ על אוויר רב ככל האפשר ולאטום את התיק. מקררים 2-4 שעות.ממיסים את החמאה והשמן במחבת הווק או הטחון שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מטגנים את הבצל מעל חום בינוני עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את תערובת העוף, כולל כל המרינדה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית לרתיחה במשך כ 10 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
תוסיף חצי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
יוצקים את חצי וחצי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, ואז מיד לכבות את החום.
7
הגשה מעוטרת בכוסברה ובצמחים הקצוצים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעלה דפנה כתוש (למחוץ אבקה או תהליך במטחנת קפה לפני המדידה)עלה דפנה כתוש (למחוץ אבקה או תהליך במטחנת קפה לפני המדידה)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה (מקל 1/2)חמאה (מקל 1/2)397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף8שרימפס וורידיםגבעול כוסברה טרי, לקישוטגבעול כוסברה טרי, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםגארם מסאלהגארם מסאלה2ציפורןכפית שום מגורדכפית שום מגורד1אוראו ממולאים כפוליםgingerroot מגורד (על חתיכת 1 אינץ', קלופים)gingerroot מגורד (על חתיכת 1 אינץ', קלופים)4תרמילי הל ירוקיםתרמילי הל ירוקים57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים טחוניםשקדים טחונים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן קרקע (לא להשמיט אלה הם חיוניים ארומה עשירה)ציפורן קרקע (לא להשמיט אלה הם חיוניים ארומה עשירה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, פרוסבצל, פרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיל, פלוסיוגורט רגיל, פלוס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיוגורט רגיליוגורט רגיל1קילוגרםחזה עוף נטול עצמות או 2 1/4 ק חזה עוף נטול עצמות או 2 1/4 ק " ג ירכיים חסרות עור, חתוכות לקוביות 1/2 אינץ2חתיכות טופי הית' ברכורכום (אופציונלי)כורכום (אופציונלי)11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.