עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, פליאוליתים וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי חצוי עם משחת שום-עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.5 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, עוף, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף קלוע עם משחת מיסו , קיש על משחת עלים ותרד מים מוקפצים עם משחת שרימפס (Belacan Kangkung) .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מערבבים את הרוזמרין, גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הקאיין, חרדל הדיז'ון, ומלח ופלפל לפי הטעם, בקערה קטנה. מערבבים לשילוב.
לשפשף עוף במשחת שום-עשבי תיבול.
נותנים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך שעה.
מצפים מעט מחבת ברזל יצוק גדולה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה. שמן את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק שנייה, בגודל שווה או קטן יותר.
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בתבנית הראשונה, ומעליו את התבנית השנייה, כשהצד המשומן כלפי מטה על גבי העוף. אם אין לכם מחבת ברזל יצוק שניה, השתמשו במחבת רגילה וכבדו אותה עם 2 קופסאות שימורים כבדות. צורבים את העוף עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מסירים את המחבת העליונה, הופכים את העוף ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהעוף מוכן, כ-35 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.