קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, פליאוליתים וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי חצוי עם משחת שום-עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.5 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, עוף, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף קלוע עם משחת מיסו , קיש על משחת עלים ותרד מים מוקפצים עם משחת שרימפס (Belacan Kangkung) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מערבבים את הרוזמרין, גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הקאיין, חרדל הדיז'ון, ומלח ופלפל לפי הטעם, בקערה קטנה. מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לשפשף עוף במשחת שום-עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
נותנים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך שעה.
4
מצפים מעט מחבת ברזל יצוק גדולה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה. שמן את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק שנייה, בגודל שווה או קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בתבנית הראשונה, ומעליו את התבנית השנייה, כשהצד המשומן כלפי מטה על גבי העוף. אם אין לכם מחבת ברזל יצוק שניה, השתמשו במחבת רגילה וכבדו אותה עם 2 קופסאות שימורים כבדות. צורבים את העוף עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים את המחבת העליונה, הופכים את העוף ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהעוף מוכן, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.