קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול

עוף חצוי צלוי עם משחת שום-עשבי תיבול
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, פליאוליתים וראשוניים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי חצוי עם משחת שום-עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.5 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, עוף, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 46% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף קלוע עם משחת מיסו , קיש על משחת עלים ותרד מים מוקפצים עם משחת שרימפס (Belacan Kangkung) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את הרוזמרין, גרידת הלימון, השום, שמן הזית, הקאיין, חרדל הדיז'ון, ומלח ופלפל לפי הטעם, בקערה קטנה. מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לשפשף עוף במשחת שום-עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
נותנים למרינדה בטמפרטורת החדר למשך שעה.
4
מצפים מעט מחבת ברזל יצוק גדולה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה. שמן את החלק התחתון של מחבת ברזל יצוק שנייה, בגודל שווה או קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שמים את העוף, עם העור כלפי מטה, בתבנית הראשונה, ומעליו את התבנית השנייה, כשהצד המשומן כלפי מטה על גבי העוף. אם אין לכם מחבת ברזל יצוק שניה, השתמשו במחבת רגילה וכבדו אותה עם 2 קופסאות שימורים כבדות. צורבים את העוף עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסירים את המחבת העליונה, הופכים את העוף ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהעוף מוכן, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.