קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף חרדל דבש עם קרום בייגלה

עוף חרדל דבש עם קרום בייגלה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, בייגלה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, עוף אפוי חרדל עם קרום בייגלה, ו בישול מן Glossies: עוף אפוי חרדל עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד וריסוס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה, לערבב יחד את חומץ היין האדום, 1 כף חרדל צהוב, חרדל חריף, חרדל גרגר גס, 1 כף דבש, ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'. מעיל העוף היטב עם תערובת החרדל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
מניחים את הבייגלה לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable לגלגל את התיק תחת מערוך לטחון דק את הבייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מניחים את חזה העוף המצופה, אחד בכל פעם, לתוך התיק, לאטום, ולנער את התיק כדי מעיל ביסודיות כל חזה עוף עם ארוחת בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מניחים את השדיים עוף על תבנית אפייה מוכן לרסס כל שד עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהציפוי הוא חום זהוב והבשר כבר לא ורוד במרכז, כ -25 דקות. הפוך את העוף לאחר כ -12 דקות של בישול לחום את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מערבבים יחד את המיונז, 2 כפות של חרדל צהוב, 3 כפות של דבש, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל צהובחרדל צהוב
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לטפטף את רוטב הדבש-חרדל על העוף כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק