תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tangy עוף II. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 302 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מלח שום, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף חריף, סטייק עוף חריף, ו עוף מנגל בורבון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בסיר על אש נמוכה, מערבבים את החמאה, מיץ לימון, חומץ סיידר, מלח שום, מלח בצל ופלפל. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
מלח בצל
מיץ לימון
חמאה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסדרים חתיכות עוף בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
יוצקים את תערובת החמאה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
5
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש. הפעל חתיכות עוף, ולהמשיך לאפות 30 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור.