עוף טאו כללי
ייתכן שג'נרל טאו צ' יקן הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו העוף של גנרל צו., העוף של גנרל צו., ו העוף של גנרל צו. (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל חתיכות עוף עם 1/4 כוס קורנפלור; להפריש.
מקציפים את הביצים, מלח ופלפל בקערת ערבוב עד חלקה. מערבבים את הקמח ואבקת האפייה עד שלא יישארו גושים גדולים.
מערבבים את העוף עד מצופה באופן שווה.
מחממים את שמן הירקות ב ווק או מחבת גדולה על חום גבוה. זרוק את חתיכות העוף; לבשל עד חום זהוב כבר לא ורוד מבפנים, על 12 דקות. הניחו את העוף בצד, שמרו על חום.
להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים את שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא צולע ואת זנגביל מתחיל חום, על 1 דקה.
יוצקים את המים, חומץ, וסוכר; מביאים לרתיחה. ממיסים את עמילן התירס ברוטב הסויה ומוסיפים לחומץ המבשל יחד עם רוטב הצדפות וקטשופ. מערבבים עד הרוטב התעבה והוא כבר לא מעונן. מערבבים את העוף ומבשלים עד חם.