עוף טחון עם אגוזי מלך
עוף טחון עם אגוזי מלך הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 671 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, מים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: הודו טחון או המבורגר חזיר טחון, עוף כתום טחון, ו עוף טחון מבושל.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, במקום עוף, תפוחי אדמה, בצל וגזר.
יוצקים במים, ומביאים לרתיחה. לרפרף כל קצף מפני השטח, ועונה עם 1 1/2 כפיות מלח. להפחית את החום, ומבשלים 1hour, או עד עוף וירקות במכרז. מסננים מרק מילואים. זרוק ירקות. לאפשר עוף להתקרר, ולאחר מכן להסיר את העור ואת העצמות, לגרוס בשר לחתיכות קטנות מאוד.
לרכך את הלחם בחלק מרק העוף, ואז לסחוט החוצה. בקערה גדולה, לשלב לחם, אגוזי מלך טחונים, שום, פלפל אדום, ו 1 כפית מלח. שימוש בידיים שלך, לערבב היטב כאילו אתה ערבוב כדורי בשר.
מניחים תערובת בגבינה, וסוחטים שמן כי אגוזי מלך הקרקע לייצר לתוך קערה קטנה; להפריש.
מניחים תערובת אגוז לתוך קערה גדולה. לאט לאט להתמזג 1 כוס מרק עוף שמור עד עקביות היא כמו מרק עבה.
מניחים עוף מגורר בצלחת מנה פורצלן או זכוכית. מערבבים 2 עד 3 כפות תערובת אגוז. מכסים את העוף בתערובת אגוז שנותרה כך שהעוף אינו גלוי. משטח חלק עם גב כף.
יוצקים שמורות שמן אגוז מעל.