עוף Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 132 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שרי יבש בינוני, שמנת כבדה, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: עוף Tetrazzini, עוף Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini.
הוראות
1
מביאים עצמות עוף, מרק, גזר, בצל, סלרי, שום, פלפל, עלה דפנה, וציפורן לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ואז מבשלים, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף
פלפל
עלי דפנה
גזר
סלרי
ציפורן
שום
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה, להשליך מוצקים, ולחזור לסיר. מדוד מלאי: אם יותר מ 2 כוסות, להרתיח עד מופחת. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
3
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה זכוכית רדודה 3 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
חום 3 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז פטריות מטוגנות עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות להתחיל להפוך זהב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה 2-3 ליטר סיר כבד על אש נמוכה, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
6
להוסיף מלאי חם בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן, ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוסיפים שמנת, שרי, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, 10 דקות. מערבבים בחמאת כמהין (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פלפל
שרי.
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מבשלים ספגטי בסיר גדול של >מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
לזרוק יחד ספגטי, פטריות, וחצי רוטב בקערה גדולה, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה. מערבבים יחד בשר עוף ורוטב שנותר באותה קערה גדולה. הפוך דיכאון ספגטי, ואז כפית עוף לתוכו ומפזרים צלחת עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
פטריות
ספגטי
עוף שלם
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
10
אופים עד הרוטב מבעבע העליון הוא השחמה קלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מגישים באופן מיידי.
12
* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).
1
* פטריות ניתן לטגן 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, פני השטח שלו מכוסה בנייר שעווה.