עוף טימין תפוח
עוף טימין תפוח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 259 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . אם יש לכם תפוחי טארט, עמילן תירס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוף טימין תפוח, סלט עוף במרינדה תפוח, בצל וטימין עם אגוזי פקאן קלויים, ו ריבת טימין אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים מחצית מהמרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 2 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה מעוף. טובלים תפוחים במרינדה שמורה; מניחים בצד.
שלב דבש עם המרינדה שנותרה.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל עוף, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמדחום פגוש קורא 170 ליטר, צולה לעתים קרובות עם מרינדת הדבש.
צולים תפוחים, ללא כיסוי, למשך 3-5 דקות, מתבשלים והופכים לעיתים קרובות או עד להשחמה קלה.
בסיר גדול שלבו את עמילן התירס, הטימין ומיץ התפוחים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. פורסים את התפוחים בגריל; מערבבים לרוטב.