עוף טיקה מסאלה
מתכון עוף טיקה מסלאן מוכן בערך 9 שעות ו 28 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמן קנולן, אורז בסמטי, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 58%. מתכונים דומים: עוף טיקה מסאלה, איך להכין עוף טיקה מסאלה, פאניר טיקה מסאלה (סנג'ייב קאפור), איך מכינים פאניר טיקה מסאלה, ו העוף הטוב ביותר טיקה מסאלה.
הוראות
שלב שום וג ' ינג ' ר על קרש חיתוך.
מפזרים מלח, ומועכים לעיסה על ידי גרירה ולחיצה בצד רחב של סכין על תערובת מספר פעמים.
שלב תערובת שום, יוגורט ו -5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום גרוס) בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
להוסיף עוף; חותם ומשרים במקרר 8 עד 24 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מניחים עגבניות במעבד מזון; מעבדים עד למחית למדידת 2 כוסות.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 4 דקות או עד להשחמה.
להוסיף ג ' ינג ' ר ושום; ומטגנים 1 דקה.
מוסיפים כוסברה, פפריקה, כורכום ופלפל אדום טחון; מבשלים 1 דקה. מערבבים רסק עגבניות, ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות או עד שהם סמיכים.
בעוד רוטב מסאלה מבעבע, להסיר עוף מן המרינדה; להשליך את המרינדה. השחילו עוף על שיפודי מתכת בגודל 4 (12 אינץ').
מניחים שיפודים על מתלה גריל או מחבת צלייה; מבשלים 3 דקות. הופכים שיפודים; מבשלים 3 דקות או עד להשחמה מכל הצדדים אך עדיין לא מבושלים במרכז (עוף יסיים לבשל ברוטב).
מוציאים עוף משיפודים; מוסיפים לרוטב מסאלה. מערבבים פנימה מלח וגראם מסאלה; מכסים ומבשלים 6 דקות נוספות או עד לסיום העוף.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה יוגורט וכוסברה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז ' י נוצץ הם אפשרויות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים.
![ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!]()
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!
Aromas of ripe apples and a typical Veltliner spiciness marry to create a fascinating fruit bouquet. On the palate, the wine is soft and juicy, supported by a fine fruit acidity. Very harmonious, allowing for perfectly smooth drinking. Simply charming!