עוף טנדורי קל של ארטי
העוף הטנדורי הקל של ארטי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1257 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו עוף טנדורי קל, עוף טנדורי ביתי קל, ו עוף טנדורי (קל) (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את חזה העוף ב 1 כוס מרינדה טנדורי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, או עד לילה.
במחבת סאוט, מחממים את שמן הירקות ומבשלים את העוף במשך כ -7 דקות לכל צד, עד שמבושלים דרכו. לחלופין, אתה יכול גם לצלות את העוף.
הסר את העוף מן המחבת ושופכים את כוס 1 הנותרים של מרינדה לתוך המחבת ולהביא לרתיחה עדינה. מערבבים בדבש ומכבים את החום. לזרוק את הירקות סלט עם קצת שמן זית, שפריץ של מיץ לימון ומלח, ופלפל, לפי הטעם.
מגישים כל חזה עוף מעל מיטה של ירקות למעלה עם רוטב טנדורי מחומם.
שים את chiles, זרעי חילבה, זרעי כוסברה, ציפורן, זרעים תרמילי הל (הערה של קוק: לרסק את התרמילים כדי לפתוח, להסיר את הזרעים ולזרוק את הגפות.), פפריקה, וקינמון במחבת טחון מעל חום בינוני עד ריחני וטוסט, כ 5 דקות. מערבבים כדי למנוע שריפה.
יוצקים את התערובת לתוך מטחנת קפה או תבלין לטחון לאבקה דקה.
לזרוק את השום וג ' ינג ' ר לתוך מעבד מזון או בלנדר ואת הדופק עד טחון דק, ולאחר מכן להוסיף את יוגורט, שמן, מיץ לימון. לעבד את התערובת עד חלקה ככל האפשר.
הוסף את אבקת התבלינים ולעבד שוב. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם. שמור את המרינדה במקרר עד מוכן לשימוש.