אם יש לך אגוז מוסקט, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: העוף הסיני של ברברה קפקא בסיר., עוף טנדורי, ו עוף טנדורי.
הוראות
1
במחבת בינונית (10 אינץ'), חום 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, השום וכל התבלינים (כולל המלח) ומערבבים היטב לשלב. להפוך את החום נמוך ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים את תערובת הבצל, חלב קוקוס ומיץ ליים בבלנדר או במעבד מזון קטן. להתמזג במשך דקה שלמה עד חלקה. אתה צריך בערך 1/2 כוס מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכסים את העוף עם המרינדה ומעבירים למקרר לפחות 10 דקות, רצוי במשך 30 או יותר. בינתיים, מחממים גריל או מטגן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
גריל או לצלות את העוף עד מבושל דרך, 8-10 דקות לכל צד עבור שדיים ו 3-4 דקות לכל צד לירכיים.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.