לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית,אז נסו עוף טרגון קייב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו טרגון, ביצה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו המבורגר אסטילו קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 3 כפות חמאה וטרגון; צונן. מעצבים חמאת טרגון לארבעה 2 אינץ'. יומנים; להקפיא עד המשרד. משטחים עוף ל-1/8 אינץ'. עובי; מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מרכז יומן חמאה על כל חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגלגלים ותוחבים קצוות; מאובטח בעזרת קיסם שיניים. בקערה רדודה מקציפים ביצה ומים. מצפים עוף בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומגלגלים בפירורי לחם. במחבת מבשלים עוף בחמאה שנותרה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10 לחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 20 דקות או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, לרוטב, ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים פנימה קמח וחרדל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מרק וטרגון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. בקערה שלבו חלמונים ומיץ לימון. בהדרגה לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך החלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מגיע ל -160, בערך 1 דקה. מחק קיסמים מעוף; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה