עוף ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תרד התינוק, פטה, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה די טוב. נסו עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כיס 2 אינץ בחלק העבה ביותר של כל חצי חזה עוף. בקערה קטנה, לשלב את גבינת הפטה וטפנד, ואז דברים של התערובת לתוך כל כיס. במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על חום בינוני עד גבוה. לתבל את העוף עם הפלפל ולהוסיף אותו למחבת, בישול 2 דקות בכל צד או עד חום.
העברה לתבנית אפייה בטוחה בתנור טפטפת עם 1 כף שמן זית ואופים במשך 18 דקות. כאשר העוף הוא 5 דקות מלהיות סיים, לשים את שמן הזית הנותרים ואת סלסה במחבת וחום דרך.
מוסיפים את התרד ואת cookuntil מעט נבול. פורסים את העוף ומגישים אותו באסקוויזה של מיץ לימון ואת צלפים, אם תרצה, עם תרד בצד.